Virėja(s)

  • 1.400 - 1.600 EUR prieš mokesčius Priklauso nuo patirties.
  • Karštų arba šaltų patiekalų gamyba pagal patvirtintus receptus. Darbas su virtuvės įranga; Gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimas. Darbas slenkančiu grafiku - trumpa ilga savaitė. Reikalavimai darbuotojui Kruopštumas ir punktualumas. Maisto produktų kokybės užtikrinimas. Higienos normų laikymasis. Visa tai, ko mes tikimės iš darbuotojo.
  • Maitinimas darbo dieną už simbolinę (1 eur.)kainą Nemokama automobilio parkavimo vieta Patogus darbo grafikas "Ilga/trumpa savaitė"
  • Nuo 10 val. iki 22 val., Trumpa-ilga savaitė ( I,II-laisva, III/IV-darbas, V,VI,VII-laisva, I,II-darbas, III,IV-laisva, V,VI,VII-darbas) - Pilnas etatas
  • Vilnius Algirdo g.5-2

REIKALAVIMAI

Gerai išmanyti higienos reikalavimus restorano darbui ir maito gamybai užtikrinti. Išmanyti maisto gamybos technologijai keliamus reikalavimus. Patiekalų, gaminamų pagal patvirtintą technologiją, kokybės užtikrinimas. Kruopštumas ir punktualumas.

APIE KOMPANIJĄ

Restorano „Borsch“ idėja gimė 2009 metais. Norėjome sukurti tokį restoraną, kuriame būtų gardus maistas, aplinka neįpareigotų, kaina atitiktų prekę ir aptarnavimas būtų toks, už kurį šiais laikais visur kitur mokama labai brangiai. Restorano pavadinimas tiesiogiai atspindi koncepciją – siūlome įvairių rūšių barščių ir planuojame didinti jų asortimentą. Mūsų virtuvė - slaviška, tiksliau – ukrainietiška. Tai maistas, kuris gerai žinomas ir kasdien valgomas namuose.

Virėja(s), Ukrainietiški patiekalai, UAB

Kiti aktualūs darbo pasiūlymai

Kandidatuok greitai ir lengvai
Personalo skyrius
Kviečiame prisijungti prie mūsų komandos vos keliais paspaudimais!

KANDIDATUOTI Daugiau darbo pasiūlymų
KANDIDATUOTI