-
8 EUR prieš mokesčius nurodyta suma valandinis atlygis, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
-
Virėjai planuoja, organizuoja, ruošia ir gamina maistą pagal receptus ar prižiūrimi vyriausiųjų virėjų viešbučiuose, restoranuose ir kitose viešojo maitinimo įmonėse, laivuose, keleiviniuose traukiniuose ir privačiuose namų ūkiuose. Atliekamos užduotys: (a) valgiaraščių planavimas, maisto produktų ruošimas ir patiekalų gaminimas; (b) pagalbinių virtuvės darbuotojų darbo planavimas, priežiūra ir koordinavimas; (c) maisto kokybės tikrinimas; (d) ingredientų svėrimas, matavimas ir maišymas pagal receptus ir vadovaujantis asmenine nuovoka; (e) orkaičių, keptuvų, kepimo krosnelių ir kitos maisto gaminimo įrangos temperatūros reguliavimas; virtuvės, jos įrangos, maisto patiekimo zonų ir pan. tikrinimas ir valymas, siekiant užtikrinti saugų ir higienišką maisto tvarkymą; (f ) tokios didelių gabaritų maisto gaminimo įrangos, kaip keptuvai, gruzdintuvės ar keptuvės, naudojimas. Šis darbo skelbimas yra publikuojamas Užimtumo tarnybos.
-
Grafikas - Pilnas etatas
- Elektrėnai
SKELBIMAS NEAKTYVUS
REIKALAVIMAI
Nenurodoma Patirtis: nebūtina
APIE KOMPANIJĄ
Kiti aktualūs darbo pasiūlymai
SKELBIMAS NEAKTYVUS