-
800 - 1.500 EUR prieš mokesčius Priklausomai nuo patirties
-
Restorano virtuvės darbo organizavimas, atsakomybė už maisto gamybos procesą, virtuvės darbuotojų darbo organizavimas, tinkamas technologinių kortelių sudarymas, savikontrolės žurnalų pildymas, švaros ir tvarkos priežiūra, higienos reikalavimų laikymasis, atsakingas požiūris į darbą, sandėlio likučių kontrolė ir prekių užsakymas, maisto produktų apdorojimas ir paruošimas, gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimas, meniu perkūrimas esant reikalui.
-
Draugiška komanda Galimybė tobulėti Esant iš kitų miestų suteikiamas apgyvendinimas
-
Derinamas individualiai - Pilnas etatas
- Ignalina
SKELBIMAS NEAKTYVUS
REIKALAVIMAI
Būtina virėjo(-os) profesinis išsilavinimas; Minimali 2 metų patirtis; Sėkminga darbo patirtis restorane - būtų privalumas; Orientacija į kokybišką rezultatą; Gebėjimas planuoti laiką; Tvarkingumas, punktualumas, darbštumas; Meilė virėjo profesijai; Kūrybiniai sugebėjimai; Draugiškų santykių kolektyve palaikymas.
APIE KOMPANIJĄ
Siūlome darbą naujame restorane, vis labiau populiarėjančiame Palūšės miestelyje, šalia Ignalinos miesto. Meniu - šiuolaikiška lietuviška virtuvė. Esantiems iš kitų miestų - apgyvendinimas. Ieškome žmogaus, kuris norėtų prisidėti prie naujai augančio verslo klestėjimo ir populiarėjimo. Bus organizuojami apmokymai sukurto meniu išpildymui.