-
1.500 EUR į rankas
-
-Patiekalų kūrimas bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė; -Kalkuliacinių ir technologinių kortelių sudarymas; -Atsakomybė už žaliavas ( užsakymas/priėmimas/likučių valdymas); -Virtuvės personalo darbo organizavimas; -Bendradarbiavimas ir derybos su tiekėjais.
-
Apgyvendinimas Marijampolėje, jei atvykstate iškito miesto ar rajono Kuro kompensavimas, jei tektų į darbą vykti iš kito miesto Plačią erdvę saviraiškai
-
Pilnas etatas
- Marijampolė J.Basanavičiaus a.8
SKELBIMAS NEAKTYVUS
REIKALAVIMAI
-2 metų darbo patirtis virtuvės šefo-gamybos vadovo pareigose; -Orientacija į kokybišką rezultatą; -Organizaciniai gebėjimai, kūrybiškumas ir noras tobulėti.
APIE KOMPANIJĄ
Įmonė teikia apgyvendinimo ir maitinimo paslaugas