-
1.700 EUR prieš mokesčius nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
-
šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas: teikti būtinąją medicinos pagalbą Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka. priima tiksliai pagal svorį iš sandėlio produktus ir įvertina gautų produktų tinkamumą maisto gaminimui; užtikrina savalaikį, geros kokybės ir skanaus maisto pagaminimą pagal pateiktą valgiaraštį, paruoštas technologines korteles ir laikantis maisto gamybos reikalavimų; paskirsto maistą socialinių paslaugų gavėjams, užtikrina, kad pagamintas gaminys atitiktų nurodytą technologinėje kortelėje svorį ir kokybę; išduoda pagamintą maistą nustatytu laiku ir reikiamos temperatūros; nuosekliai laikosi maisto tvarkymo procesų etapų ir maisto produktų realizavimo terminų; baigus darbą, švariai išvalyti visus įrengimus ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, reikalui esant, laikantis dezinfekcijos plano metodikos juos dezinfekuoti dezinfekavimo medžiagomis; naudoja, valo ir prižiūri virtuvės įrangą bei darbo vietą; pildo globos namų direktoriaus įsakymu nustatytą geros higienos praktikos taisyklių taikymo įstaigoje dokumentaciją; darbo vietoje laikosi darbo saugos ir sveikatos, elektrosaugos, priešgaisrinės apsaugos, sanitarijos ir higienos reikalavimų, pagal grafiką tikrinasi sveikatą; užtikrina socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos EQUASS standartų taikymą; užtikrina, kad maisto gaminimo ir išdavimo patalpose nebūtų pašalinių žmonių; vykdo kitus su virėjo pareigybės funkcijomis susijusius vyr. slaugytojo ir dietisto nurodymus bei pavedimus. Šis darbo skelbimas yra publikuojamas Užimtumo tarnybos.
-
Dvi pamainos, darbas pagal slankųjį grafiką: keturios darbo dienos, keturios išeiginės. Darbas iki 18 val. - Pilnas etatas
- Palanga
SKELBIMAS NEAKTYVUS
REIKALAVIMAI
Būtina turėti valstybės pripažintą virėjo kvalifikacijos pažymėjimą. Reikalingos kompetencijos: žinoti šiluminio paruošimo būdus, mokėti parinkti ir pritaikyti šiluminio paruošimo būdus patiekalų gamyboje; gebėti paruošti sultinius, sriubas ir padažus, juos patiekti; gebėti paruošti ir patiekti karštuosius patiekalus; mokėti paruošti šaltuosius patiekalus ir užkandžius; gebėti paruošti saldžiuosius patiekalus ir juos patiekti; gebėti paruošti nesudėtingus konditerinius gaminius (užmaišyti nepurią, mielinę, sluoksniuotą, plikytą, biskvitinę, trapią, meduolinę ir kt. tešlą gebėti paruošti ir patiekti karštuosius ir šaltuosius gėrimus; gebėti paruošti dietinius ir vegetarinius patiekalus. Patirtis: nuo 2 metų
APIE KOMPANIJĄ
Kiti aktualūs darbo pasiūlymai
SKELBIMAS NEAKTYVUS