Virėjas (-a) (atranka)

  • 1.700 EUR prieš mokesčius nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
  • šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas: teikti būtinąją medicinos pagalbą Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka. priima tiksliai pagal svorį iš sandėlio produktus ir įvertina gautų produktų tinkamumą maisto gaminimui; užtikrina savalaikį, geros kokybės ir skanaus maisto pagaminimą pagal pateiktą valgiaraštį, paruoštas technologines korteles ir laikantis maisto gamybos reikalavimų; paskirsto maistą socialinių paslaugų gavėjams, užtikrina, kad pagamintas gaminys atitiktų nurodytą technologinėje kortelėje svorį ir kokybę; išduoda pagamintą maistą nustatytu laiku ir reikiamos temperatūros; nuosekliai laikosi maisto tvarkymo procesų etapų ir maisto produktų realizavimo terminų; baigus darbą, švariai išvalyti visus įrengimus ir paviršius, kurie tiesiogiai lietėsi su maistu, reikalui esant, laikantis dezinfekcijos plano metodikos juos dezinfekuoti dezinfekavimo medžiagomis; naudoja, valo ir prižiūri virtuvės įrangą bei darbo vietą; pildo globos namų direktoriaus įsakymu nustatytą geros higienos praktikos taisyklių taikymo įstaigoje dokumentaciją; darbo vietoje laikosi darbo saugos ir sveikatos, elektrosaugos, priešgaisrinės apsaugos, sanitarijos ir higienos reikalavimų, pagal grafiką tikrinasi sveikatą; užtikrina socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos EQUASS standartų taikymą; užtikrina, kad maisto gaminimo ir išdavimo patalpose nebūtų pašalinių žmonių; vykdo kitus su virėjo pareigybės funkcijomis susijusius vyr. slaugytojo ir dietisto nurodymus bei pavedimus. Šis darbo skelbimas yra publikuojamas Užimtumo tarnybos.
  • Dvi pamainos, darbas pagal slankųjį grafiką: keturios darbo dienos, keturios išeiginės. Darbas iki 18 val. - Pilnas etatas
  • Palanga

REIKALAVIMAI

Būtina turėti valstybės pripažintą virėjo kvalifikacijos pažymėjimą. Reikalingos kompetencijos: žinoti šiluminio paruošimo būdus, mokėti parinkti ir pritaikyti šiluminio paruošimo būdus patiekalų gamyboje; gebėti paruošti sultinius, sriubas ir padažus, juos patiekti; gebėti paruošti ir patiekti karštuosius patiekalus; mokėti paruošti šaltuosius patiekalus ir užkandžius; gebėti paruošti saldžiuosius patiekalus ir juos patiekti; gebėti paruošti nesudėtingus konditerinius gaminius (užmaišyti nepurią, mielinę, sluoksniuotą, plikytą, biskvitinę, trapią, meduolinę ir kt. tešlą gebėti paruošti ir patiekti karštuosius ir šaltuosius gėrimus; gebėti paruošti dietinius ir vegetarinius patiekalus. Patirtis: nuo 2 metų

APIE KOMPANIJĄ

Virėjas (-a) (atranka), Palangos miesto globos namai

Kiti aktualūs darbo pasiūlymai

Kandidatuok greitai ir lengvai
Personalo skyrius
Kviečiame prisijungti prie mūsų komandos vos keliais paspaudimais!

Registruokis prie randu.lt
Registruokis
Jau turi paskyrą?
Esate darbdavys? Tuomet registruokitės čia.