-
1.070 EUR prieš mokesčius nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
-
1. vykdo Centre organizuojamą gamybinę veiklą, apimančią maisto produktų priėmimą ir laikymą, gamybą, išdavimą ir jo vartojimo organizavimą; 2. užtikrina tikslų žaliavų, maisto produktų, prieskonių naudojimą virtuvėje pagal patvirtintas technologines korteles ir valgiaraščius; 3. atsako už virtuvės, maisto išdavimo, pagalbinių patalpų, įrangos, indų, inventoriaus, įrankių atitikimą higienos normoms ir Gerosios higienos praktikos (GHP) taisyklėms, saugos darbe, priešgaisrinės saugos ir kitų maitinimo įmonei keliamų reikalavimų laikymąsi; 4. plauna ir dezinfekuoja indus, patalpas, įrengimus specialiomis leistinomis medžiagomis ir priemonėmis; 5. užtikrina, kad gamyboje būtų naudojamos tik žaliavos ir maisto prekės bei maisto priedai, atitinkantys jų kokybę reglamentuojančių dokumentų reikalavimus Šis darbo skelbimas yra publikuojamas Užimtumo tarnybos.
-
Viena pamaina - Pilnas etatas
- Kaunas
SKELBIMAS NEAKTYVUS
REIKALAVIMAI
Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi turėti virėjo kvalifikaciją. Virėjas turi žinoti: - pagrindinių maisto produktų sudėtį, sveikos mitybos principus, mitybos higienos normas, maisto paruošimo technologijas; - pagrindines žaliavas, jų paskirtį, sudėjimo tvarką, santykį bei normas; - įvairių maisto gaminimo įrengimų racionalų ir saugų darbo režimą; Patirtis: iki 1 metų
APIE KOMPANIJĄ
Kiti aktualūs darbo pasiūlymai
SKELBIMAS NEAKTYVUS