-
1.200 - 1.400 EUR į rankas Priklauso nuo patirties ir sugebėjimų - Su kiekvienu kandidatu atlyginimo dydis gali būti derinamas individualiai atsižvelgiant į sukauptą patirtį ir kuriamą vertę.
-
Pagrindinės užduotys ir atsakomybės: ▪️ Mėsos išpjaustymas nedideliais kiekiais (neturint patirties - išmokysime) ▪️ Dešrelių, dešrų gamyba moderniu-našiu kimštuvu ▪️ Kepsnių, šašlykų pjaustymas ▪️ Mėsos sūdymas/marinavimas ▪️ Švaros ir tvarkos darbo vietoje palaikymas Darbas - kaip virtuvėje, ne linijoje.
-
Galimybė papildomai užsidirbti Draugiškas kolektyvas Laisvi vakarai, savaitgaliai, darbas baigiasi 15:00 val.
-
Pastovus darbo grafikas: I-V 6:00-15:00 - Pilnas etatas
- Vilnius A. Mickevičiaus g. 253
SKELBIMAS NEAKTYVUS
REIKALAVIMAI
✅ Reikalavimai: ▪️ Darbo virtuvėje marinuojant, ruošiant maisto produktus - privalumas ▪️ Organizuotumas ir atsakingumas ▪️ Darbštumas ▪️ BE ŽALINGŲ ĮPROČIŲ
APIE KOMPANIJĄ
Pagrindinė įmonės veikla yra mėsa, mėsos produktai.