Virėjas(a)

  • 1.200 - 1.400 EUR prieš mokesčius nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, 2 kartus per mėnesį
  • Virėjas turi žinoti ir išmanyti: virtuvės darbo organizavimą; įrengimų, virtuvės inventoriaus, indų, taros paskirtį, jų priežiūros ir naudojimosi taisykles; įvairių maisto gaminimo įrengimų racionalų ir saugų darbo režimą; patiekalų ir kulinarinių gaminių ruošimo technologiją; įvairių maisto produktų ir pusgaminių šiluminio paruošimo būdus; pagrindines žaliavas, jų paskirtį, sudėjimo tvarką, santykį bei normas; šiluminio maisto produktų apdorojimo (virimo, kepimo) trukmę ir temperatūrą; paruoštos produkcijos išeigas, gaminių virimo bei kepimo metu sumažėjimo procentus; pusgaminių ir paruoštos produkcijos laikymo bei realizavimo sąlygas; kulinarijos žaliavų savybes, žaliavų ir pusgaminių kokybės rodiklius; kulinarijos gaminių puošimo technologiją; darbo tvarkos taisykles; darbuotojų saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos, apsaugos nuo elektros, higienos reikalavimus. Šis darbo skelbimas yra publikuojamas Užimtumo tarnybos.
  • Viena pamaina - Pilnas etatas
  • Jonava

REIKALAVIMAI

Moka dirbti kasos aparatu, darbo kompiuteriu įgūdžiai Patirtis: nuo 1 metų

APIE KOMPANIJĄ

Virėjas(a), Jonavos Jeronimo Ralio gimnazija

Kiti aktualūs darbo pasiūlymai

Kandidatuok greitai ir lengvai
Personalo skyrius
Kviečiame prisijungti prie mūsų komandos vos keliais paspaudimais!

Registruokis prie randu.lt
Registruokis
Jau turi paskyrą?
Esate darbdavys? Tuomet registruokitės čia.